Home » Teknologji » Zëvendësimi i baterive të iPhone tani pa vonesa

Zëvendësimi i baterive të iPhone tani pa vonesa

Apple ka njoftuar se shërbimi i inventarit të të gjitha baterive zëvendësuese iPhone është tani në dispozicion pa vonesë. Ky njoftim është konfirmuar në një memo të brendshme të shpërndarë në Apple Stores dhe rrjetin e saj të Ofruesve të Shërbimeve të Autorizuara të Apple.

Kjo do të thotë se duhet të jetë më e lehtë për të zëvendësuar baterinë e iPhone, pa u ballafaquar me vonesa të zgjatura të transportit. Tani, dyqanet Apple dhe Ofruesit e Shërbimeve të Autorizuara të Apple mund të porositin bateritë zëvendësuese të iPhone nga Apple dhe t’i marrin pa vonesa, por nuk është e nevojshme që çdo dyqan Apple ose servis i autorizuar tani të ketë furnizim të disponueshëm.

Shumë përdorues të iPhone u shqetësuan për ngadalësimin e iPhone-ve të vjetër dhe mbylljeve të papritura për shkak të baterive të vjetra. Apple njoftoi programin e saj për zëvendësimin e baterisë 29$, por shumë njerëz thuhet se prisnin gjatë për shkak të furnizimit të shkurtër.

BBC raportoi:

Apple po përpiqej të shiste më tej disa nga konsumatorët e zëvendësimit të baterive, duke kërkuar që ata të paguajnë për riparime të shtrenjta përpara se të zëvendësonin baterinë e tyre.

Informacioni i përbashkët që Apple ka ndarë në memo të brendshme është për furnizimin e baterive në mbarë botën, por disponueshmëria e baterive zëvendësuese të iPhone do të ndryshojë si me çdo situatë të kërkesës së furnizimit nga Apple Store dhe rajoni. Faqja e internetit të Apple për mbështetjen gjithashtu ka njoftuar se procesi i zëvendësimit mund të zgjasë deri në pesë ditë pune. /PCWorld Albanian

The post Zëvendësimi i baterive të iPhone tani pa vonesa appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

google1.jpg

Google Calendar vs Apple Calendar, cili udhëheq?

Për shumë përdorues të smartfonëve, aplikacionet e kalendarit janë një mjet jetik për të qëndruar ...