20 February 2019
Home » Teknologji » Youtube lançon reklamat vertikale

Youtube lançon reklamat vertikale

Në muajt e fundit Youtube aplikoi një sërë ndryshimesh në platformën e videove duke e bërë më të lehtë shikimin e videove vertikale.

Tashmë kompania do tu ofrojë një hapësirë të re markave për tu eksploruar duke i lejuar të publikojnë reklama vertikale.

Nëse Youtube mëson që videoja po shikohet nga një platformë mobile, reklama do të zgjerohet aq sa janë dimensionet e videos.

Reklamat vertikale do të jenë më të mëdha se ato horizontale dhe do të zënë 75% të ekranit.

Reklamat e reja vinë nisur nga shikueshmëria e lartë nga platforma mobile. 70% e kohës së shpenzuar duke parë video në Youtube vjen nga po këta platforma.

Reklama të tilla ofrojnë edhe Instagram dhe Snapchat pikërisht nga ky fakt. /PCWorld Albanian

The post Youtube lançon reklamat vertikale appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...