20 February 2019
Home » Teknologji » Përditësimi i ardhshëm i WhatsApp rrit jetëgjatësinë e baterisë

Përditësimi i ardhshëm i WhatsApp rrit jetëgjatësinë e baterisë

Lajme të mira për përdoruesit e WhatsApp sepse përditësimi i ardhshëm i aplikacionit do të rrisë jetëgjatësinë e baterisë por jo vetëm.

Një tjetër risi e përditësimit do të jetë “Dark Mode” një funksion i cili konverton ikonat, menutë dhe sfondet në ngjyrë të errët për të mbrojtur sytë e përdoruesve.

Shumë aplikacione popullore si Youtube, Twitter dhe Microsoft Outlook kanë prezantuar këtë veçori.

Funksioni është shfaqur në versionet e fundit beta të WhatsApp dhe së shpejti mund të lançohet për përdoruesit në mbarë botën.

Telefonët që kanë ekran OLED do të përfitojnë më së shumti nga ky funksion.

Kjo sepse teknologjia OLED nuk aktivizon pikselët individualë të duhet të shfaqin ngjyrën e zezë. /PCWorld Albanian

The post Përditësimi i ardhshëm i WhatsApp rrit jetëgjatësinë e baterisë appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...