20 February 2019
Home » Teknologji » Pas gjobës 2.4 miliardë euroshe Google ka filluar të përmirësojë shërbimin

Pas gjobës 2.4 miliardë euroshe Google ka filluar të përmirësojë shërbimin

Google paraqiti pranë Komisionit Evropian raportin e dytë i cili detajon hapat e ndërmarrë nga gjiganti i kërkimit për të përmirësuar pozitat e reklamave të rivalëve në rezultatet e kërkimit.

Në Qershor të vitit të kaluar motori kryesor i kërkimin në internet u gjobit nga autoritetet Evropiane me 2.4 miliardë euro pasi u arrit në përfundimin e Google ka shfrytëzuar epërsinë me kërkimin në internet për ti krijuar avantazh shërbimit të saj të shitblerjes.

Google i është kërkuar të paraqesë periodikisht raporte për përmbushjen e kritereve të vendosura nga BE.

Gjatë verës Komisioni Evropian tha se konkurrenca kishte filluar të përmirësohej mes Google dhe rivalëve.

Ky lajm është një sinjal i qartë i përmirësimit të marrëdhënieve mes Google dhe Bashkimit Evropian të cilat arritën pikën më të ulët në Korrik të këtij viti kur Google u gjobit për të dytën herë me 5 miliardë dollarë. /PCWorld Albanian

The post Pas gjobës 2.4 miliardë euroshe Google ka filluar të përmirësojë shërbimin appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...