20 February 2019
Home » Teknologji » OnePlus konfirmon skanerin e shenjave të gishtërinjve nën ekran për modelin 6T

OnePlus konfirmon skanerin e shenjave të gishtërinjve nën ekran për modelin 6T

Llogaria në Twitter e OnePlus ka shërbyer si një platformë shpërndarjeje informacioni rreth flagshipëve të ardhshëm të kompanisë dhe më i fundit është një detaj interesant për 6T.

Videoja e publikuar përveçse përmban germën “T” gjithashtu paraqitet në formën e një skaneri të shenjave të gishtërinjve nën ekran.

Tashmë kompania e ka konfirmuar zyrtarisht këtë veçori të OnePlus 6T.

Videoja përmban parullën “Unlock The Future” një mesazh subliminal i cili nuk është i pari.

OnePlus 6T do të prezantohet zyrtarisht më 17 Tetor dhe ndër të tjera është konfirmuar edhe largimin e portës 3.5mm. /PCWorld Albanian

The post OnePlus konfirmon skanerin e shenjave të gishtërinjve nën ekran për modelin 6T appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...