Home » Teknologji » Një raund i ri investimesh shpëton SoundCloud nga kapitullimi

Një raund i ri investimesh shpëton SoundCloud nga kapitullimi

SoundCloud ngriti një rand substancial investimesh tha kompania ditën e Hëne se cila ishte në prag të kapitullimit.

Kompania, e cila largoi 40% të punonjësve nga stafi gjatë muajit Korrik, tha në një postim në blog se financimi erdhi nga Grupi Amerikan Raine dhe Fondi i Singaporit.

por detajet e marrëveshje mbeten të fshehta. Një burim i afërt me çështjen tha se investimi mund të jetë afro 170 milion dollar.

Themeluesi dhe ishte CEO i kompanisë Alexander Ljung ra dakord të tërhiqej nga roli i ekzekutivitit për të marrë drejtimin e bordit.

Në Korrik SoundCloud largoi 173 punonjës nga kompania dhe mbylli zyrat e Londrës dhe San Franciscos.

Shërbimi falas i SoundCloud ngelet mjaft popullor për miliona përdorues në mbarë botën. Por kompania dështoi të zhvillonte një model biznesi me të cilin mund të konkurronte me liderët e Spotify dhe Apple. /PCWorld Albanian

The post Një raund i ri investimesh shpëton SoundCloud nga kapitullimi appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Facebook Messenger përkthen bisedat në Spanjisht dhe Anglisht

Facebook Messenger tashmë mund të përkthejë mesazhe mes gjuhës Spanjolle dhe Angleze si pjesë e ...