20 February 2019
Home » Kuriozitete » Një makinë e ndërtuar vetëm me telefona!!!

Një makinë e ndërtuar vetëm me telefona!!!

Është një makinë – ka madhësinë e saj – po është ndërtuar vetëm me telefona të vjetër.

Artisti tajvanez Lin Shih-Pao ka shpenzuar katër muaj për këtë projekt të pazakontë. Ai shpenzoi gati 30 mijë dollarë duke udhëtuar nëpër botë për katër vjet, ku mblodhi 25 mijë pajisje të vjetra mobile.

Synimi i tij është që të ndërgjegjësojë njerëzit që të mos hedhin pajisjet e vjetra, po t’i çojnë për riciklim dhe t’i përdorin për vepra të ndryshme arti.

as

About Argent Mata

Check Also

Një shpikje gjeniale, 16 kamera në një të vetme!!!

Kamerat e ditëve të sotme nuk kanë shumë ndryshime nga njëra-tjera. Të gjitha kanë një ...