20 February 2019
Home » Teknologji » Microsoft sjell OneDrive Files On-Demand në macOS

Microsoft sjell OneDrive Files On-Demand në macOS

Microsoft është duke sjellë funksionin OneDrive Files On-Demand në macOS.

Testuesit OneDrive beta do të jenë në gjendje të kenë akses në funksion sot, gjë që lejon përdoruesit e OneDrive të përdorin vendndodhje për skedarët në vend të vendosjes të të të gjitha dosjeve në një MacBook.

Përdoruesit e Mac do të jenë në gjendje të shkarkojnë skedarët pasi i përdorin ato, në vend që të harxhojnë hapësirën duke zënë një librari të tërë OneDrive.

Funksioni Files On-Demand kërkon macOS 10.14 Mojave dhe një Apple File System (APFS) të formatuar. Microsoft po lëviz gjithashtu versionet e Mac dhe Windows të OneDrive në një bazë të vetme kodi, kështu që do të thotë se kompania do të testojë më shumë karakteristika për macOS çdo muaj.

Kjo do të përfshijë karakteristika të testimit si integrimi i Touch Bar dhe çdo tipar të ardhshëm OneDrive të planifikuar për 2018 dhe më gjerë. /PCWorld Albanian

The post Microsoft sjell OneDrive Files On-Demand në macOS appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...