Home » Teknologji » Microsoft Pix shndërron fotot tuaj në art

Microsoft Pix shndërron fotot tuaj në art

Microsoft lançoi një përditësim në aplikacionin e editimit të fotove përmes inteligjencës artificiale Microsoft Pix, duke konkurruar drejtpërdrejtë me Prisma dhe aplikacione të ngjashme.

Ndërsa Microsoft Pix është dizajnuar për të përmirësuar fotot tuaja shkrepur nga një iPhone, aplikacioni i ri përditësuar garanton më shumë argëtim me fotot tuaj duke i kthyer ato në art.

Ngjashëm me Prisma, aplikacioni sjell një veçori të re, Pix Styles, me të cilin mund të transformoni fotot në një punë arti dhe të përdorni efekte të tjera.

Konkretisht një prej efekteve transformon fotot sikur të ishin në zjarr. Aplikacioni vjen nga dita e sotme me 11 stile dhe efekte ndërsa më shumë të tjera do të shtohen në javët në vijim. /PCWorld Albanian

The post Microsoft Pix shndërron fotot tuaj në art appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

chartoftheday_12578_global_pc_shipments_n.jpg

Tregu i kompjuterave personalë arrin pikën më të ulët në një dekadë

Shitjet e kompjuterëve ranë vitin e kaluar në pikën më të ulët që nga 2006. ...