20 February 2019
Home » Teknologji » Mesazhet direkte të 1% të përdoruesve janë ekspozuar tha rrjeti social Twitter

Mesazhet direkte të 1% të përdoruesve janë ekspozuar tha rrjeti social Twitter

Rrjeti social Twitter tha se ka njoftuar një numër përdoruesish se mesazhet e tyre private mund të jetë ekspozuar prej një vit.

Platforma fajëson një keqfunksionim i cili tashmë është riparuar ku mesazhet direkte mes përdoruesve dhe bizneseve që ofrojnë shërbim në Twitter të jenë bërë publike.

Problemi ka qenë ekzistent që prej Majit të 2017-ës tha Twitter.

Kompania tha se problemi është zgjidhur me të mësuar më 10 Shtator. Por rrjeti social shprehet pozitivisht duke thënë se vetëm 1% e tërë përdoruesve janë prekur.

Rrjeti social ka 335 milion përdorues aktivë në muaj. /PCWorld Albanian

The post Mesazhet direkte të 1% të përdoruesve janë ekspozuar tha rrjeti social Twitter appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...