20 February 2019
Home » Teknologji » Më në fund Fortnite për Android i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Më në fund Fortnite për Android i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Nëse keni pritur prej kohësh të shtini në duar Fortnite për Android, ju japim lajmin e mirë se ky moment ka ardhur.

Sot Epic tha se versioni Android i lojës shumë popullore është i disponueshëm për të gjithë që kanë “një pajisje të përshtatshme” dhe nuk keni më nevojë për një ftesë për të luajtur.

Listën e plotë të telefonëve Android të që mund të luajnë lojën e gjeni në sajtin e Epic.

Fortnite në Android mbërriti në muajin Gusht ekskluzivisht për telefonët Samsung përpara se të ofrohej për të gjithë pak ditë më pas.

Ndryshe nga lojërat e zakonshme Android që i shkarkoni në Play Store me Fortnite nuk funksion kështu.

Ju duhet të ndiqni udhëzimet në këtë lidhje për ta instaluar lojën. Telefonët e vjetër nuk kanë për ta “pëlqyer” lojën. /PCWorld Albanian

The post Më në fund Fortnite për Android i disponueshëm për të gjithë përdoruesit appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...