23 February 2019
Home » Teknologji » Llogaritë e rreme në Twitter, njerëzit me famë humbasin miliona ndjekës

Llogaritë e rreme në Twitter, njerëzit me famë humbasin miliona ndjekës

Disa prej njerëzve më të famshëm në botë kanë humbur miliona ndjekës në Twitter pas kompania adresoi llogaritë e bllokuara.

Katy Perry dhe Lady Gaga humbën 2.5 milion ndjekës. Barack Obama humbi 2.1 milion ndjekës.

Twitter tha se kjo lëvizje vjen për të rritur besimin tek platforma.

Masat e reja thonë se llogaritë të cilat janë bllokuar nisur nga aktiviteti i dyshimtë i tyre nuk do të llogarinë si ndjekës.

Humbja më e madhe ka qenë për vetë llogarinë e Twitter ku humbi 7.7 milion ndjekës.

Twitter argumentoi se lëvizja e re do të ndërtojë besim. /PCWorld Albanian

The post Llogaritë e rreme në Twitter, njerëzit me famë humbasin miliona ndjekës appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

85% e shtojcave dhe aplikacioneve të Chrome nuk kanë politika privatësie

Nëse jeni përdorues i rregullt i shfletuesit Chrome padyshim duhet të shfrytëzoni edhe shtojcat që ...