23 February 2019
Home » Apple » Lancohet aplikacioni argëtues në gjuhën shqipe për fëmijë “Yjet!!!

Lancohet aplikacioni argëtues në gjuhën shqipe për fëmijë “Yjet!!!

Yjet është një aplikacion magjik dhe interaktiv për fëmijë që përmban përralla dhe vjersha të shumta me zë dhe tekst, të cilat tërheqin vëmendjen dhe zhvillojnë imagjinatën.

d

 Aplikacioni ka një dizajn të bukur dhe ilustrues që mundëson navigim të lehtë prej përralle në përrallë, si dhe veçohet me zërin unik të aktores së njohur shqiptare Leze Çena në leximin e përrallave, gjë që e bënë shumë atraktive dhe argëtuese pjesën e përrallave.

Përveç përrallave si Borëbardha, Dhelpra dhe Cjapi, Rosaku i Shëmtuar, etj aplikacioni përmban edhe vjersha të cilat përveç se janë me zë, iu mundësojnë fëmijëve që t’i mësojn ato shumë më lehtë sesa me metodat tradicionale. Disa prej vjershave përfshijnë titujt si: Dy shoqe, Voglushja Kianë, Gjyshi dhe Erëlindi, etj.

Veçoritë e aplikacionit:

Mbi 7 përralla me zë dhe tekst
Mbi 20 vjerësha me zë dhe tekst
Historik të vjershave e përrallave të lexuara
Puzzle
Gjëgjëza
Veçoritë e mësipërme e befasi tjera iu mundësohen vogëlushëve pa pagesë.

Aplikacioni do të përditësohet vazhdimisht me funksione dhe detaje të reja, ndërsa për të gjithë përdoruesit aktual do të mundësohet argëtim me orë të tëra me tregime, përralla e ilustrime.

Lojën mund ta shkarkoni:https://itunes.apple.com/en/app/yjet/id1006568213?mt=8

About Argent Mata

Check Also

Apple lançon iMac 4K javën tjetër!!!!

Një raport deklaron se Apple do të prezantojë një 4K iMac të ri javën e ...