18 December 2018
Home » Teknologji » Ja sesi të shkarkoni video private nga rrjeti social Facebook

Ja sesi të shkarkoni video private nga rrjeti social Facebook

Ekzistojnë disa mënyra për të shkarkuar video publike në Facebook, por si tja bëjmë për videot private?

Nëse keni provuar ndonjëherë ndonjë prej mjeteve të shkarkimit të videove të Facebook për një video private me shumë gjasa keni dështuar.

Por mos u mërzisni sepse ekziston një marifet edhe për këtë.

Ja sesi të shkarkoni videot private të Facebook

Që ta arrini këtë u duhet një mjet i quajtur FBDown.net. Nëse keni shkarkuar edhe më parë video publike, duhet të keni dërgjuar për të sepse ka ca vite që është funksional.

Ndiqni këto hapa për të shkarkuar videon që dëshironi:

  1. Navigoni në FBDown.net/private-downloader.php në shfletuesin tuaj
  2. Në një tab të ri, kyçuni në rrjetin social Facebook dhe shkoni tek faqja e videos që doni të shkarkoni.
  3. Nëse përdorni Windows, shtypni CTRL + U. Nëse përdorni Mac, shtypni Command + Option + U. Këto komanda ju dërgojnë tek kodi burimor i faqes.
  4. Kopjoni kodin burimor dhe vendoseni në FBDown.net.
  5. Klikoni “Download.”

Nëse përdorni shfletuesin Chrome, ju rekomandojmë një shtojcë. Atë mund ta shkarkoni nga Chrome Web Store.

Ne ju këshillojmë që ta përdorni këtë mjet në mënyrë sa më etike. Asnjëherë nuk duhet të shpërndani materiale private të një personi në një forum publik pa lejen e tyre.

Nëse bëhet fjalë për materiale muzikore të licencuara, punë artistësh dhe profesionistësh kreativë, atëherë rrezikoni të përfundoni në telashe. /PCWorld Albanian

The post Ja sesi të shkarkoni video private nga rrjeti social Facebook appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Shkenca, ja kushtet e BE-së për integrimin

Në bazë të Progres-Raportit të Komisionit Europian për kapitullin 25: Shkenca e Kërkimi Shkencor, përcaktohet ...