20 February 2019
Home » Teknologji » Ja sesi të menaxhoni disa llogari në Google Chrome

Ja sesi të menaxhoni disa llogari në Google Chrome

Nëse përdorni një kompjuter të përbashkët, ka shanse që ju të përdorni një shfletues të përbashkët. Nëse preferoni të keni cilësime të personalizuara të shfletuesit, duhet të përdorni veçori të profileve të personalizuara të Google Chrome.

Si të vendosni Profilet e personalizuara në Chrome.

Për të konfiguruar një profil të personalizuar në Google Chrome:

  • Klikoni foton ose emrin e profilit në këndin e sipërm të djathtë të Chrome. Klikoni Menaxho Personat> Shto Person. Këtë cilësim mund ta arrini edhe përmes menusë së Chrome, nën Personat> Shto person.
  • Zgjidhni emrin dhe foton për profilin e ri dhe klikoni
  • Do të hapet një dritare e re e Chrome, duke bërë që përdoruesi i ri të hyjë në llogarinë e tij të Chrome.

Si të ndryshoni profilet në Chrome.

Sapo të krijoni të gjitha profilet tuaja, mund të ndryshoni profilet duke klikuar në foton ose emrin e profilit në këndin e sipërm të djathtë dhe duke zgjedhur profilin që dëshironi të përdorni nga lista në menu.

Si të hiqni një profil në Chrome.

Ju gjithashtu mund të hyni në këtë listë në menunë e Chrome nën Personat: Nëse dëshironi të hiqni një profil, ju mund ta bëni këtë me hapat e mëposhtëm:

  • Klikoni foton tuaj të profilit tek emri në këndin e sipërm të djathtë të Chrome> Menaxho Personat.
  • Klikoni butonin e menusë (tre pika) në këndin e sipërm të djathtë të fotos së profilit të përdoruesit që dëshironi të hiqni.
  • Klikoni Hiq këtë Person.

Heqja e një profili do të thotë që faqeshënuesit e tyre, historia e shfletimit, fjalëkalimet dhe cilësimet e tjera të Chrome fshihen nga kompjuteri juaj. Gjithashtu, mund të bëheni kreativ me përdorimin e profileve të personalizuara të Chrome.

Në vend që ta përdorni atë vetëm për të lejuar të tjerët të përdorin shfletuesin tuaj të Chrome, mund ta përdorni gjithashtu për të krijuar profile pune dhe shumë të tjera. /PCWorld Albanian

The post Ja sesi të menaxhoni disa llogari në Google Chrome appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...