20 February 2019
Home » Smartphones » Ja cili është telefoni më i shitur i të gjitha kohërave!!!!

Ja cili është telefoni më i shitur i të gjitha kohërave!!!!

Me siguri po mendoni se iPhone është telefoni më i shitur i të gjitha kohëra. E keni gabim! Edhe pse Apple ka shitur me miliona iPhone deri tani, nuk ka arritur që t’ia kalojë akoma telefonit Nokia 1100.

Telefoni Nokia 1100 ka dalë në treg në fund të vitit 2013. Ai nuk ka dy kamera ballore ose ekran me prekje, megjithatë mund të përdoret për të dërguar mesazhe, ndriçuar, si dhe ka kasa shumë të forta.

2

Në rreth 5 vite, Nokia shiti gati 250 milionë njësi të telefonit Nokia 1100, duke u bërë kështu jo vetëm telefoni më i shitur në të gjithë botën, por edhe pajisja elektronike më e shitura për konsumatorë.

Telefoni kushtonte rreth 100 dollarë. Ai kishte kasa të lëvizshme, butona rezistentë ndaj pluhurit, kapacitet për 50 mesazhe (20 të ardhura dhe 25 të dërguara), 50 vende për kontakte, bateri që zgjaste për rreth 400 orë, nëse nuk përdorej shumë…dhe më e rëndësishmja, kishte lojën e famshme Snake!(ict media).

3

 

About Argent Mata

Check Also

Ja 10 telefonat më popullorë të javës!!!!Sigurisht i gjeni dhe prane dyqaneve tona!!

Një tjetër javë ka kaluar dhe tani është koha për grafikun e përjavshëm të 10 ...