20 February 2019
Home » Kuriozitete » JA 10 personat më të pasur në botë!!!

JA 10 personat më të pasur në botë!!!

Themeluesi i kompanisë “Microsoft”, Bill Gates, ende mbetet personi më i pasur në botë.

Në listën e revistës prestigjioze “Forbes” janë publikuara dhjetësha e miliarderëve.
Kjo revistë po ashtu ka njoftuar se tani në botë ekzistojnë 1 mijë e 862 miliarderë, që paraqet shifrën më të lartë deri tani.

dollar stacks

Më poshtë keni listën e 10 personave më të pasur në botë:

1. Bill Gates – $79.2 miliardë (Microsoft)

2. Carlos Slim Helu – $77.1 miliardë (Manjat i telekomunikacionit në Meksikë)

3. Warren Buffett – $72.7 miliardë (Investitor)

4. Amancio Ortega – $64.5 miliardë (Zara dhe kompani tjera të modës)

5. Larry Ellison – $54.3 miliardë (Programim)

6. Charles Koch – $42.9 miliardë (Industrialist)

6. David Koch – $42.9 miliardë (Industrialist)

8. Christy Walton – $41.7 miliardë (Walmart)

9. Jim Walton – $40.6 miliardë (Walmart)

10. Liliane Bettencourt – $40.1 miliardë (L’Oreal)

About Argent Mata

Check Also

87 % e operacioneve globale të Apple funksionojnë me energji të riciklueshme

Apple bëri të ditur se fabrikat e saj në Kinë operojnë që të gjitha më ...