Kuriozitete...
You are here: Home » Apple » iTunes me 500,000 llogari të reja në ditë
iTunes me 500,000 llogari të reja në ditë

iTunes me 500,000 llogari të reja në ditë

rritja e itunes

Apple shpalosi gjatë një konference botërore të hënën se kishte 575 milionë llogari iTunes, dhe nëse llogaritjet e analistëve janë të sakta, kompania duhet të kalojë 600 milionë gjatë dy muajve të ardhshme.

Horace Dediu, një analist i Asymco, ka mbledhur shifrat e Apple në të kaluarën dhe gjeti se kompania aktualisht shton 500,000 llogari të reja imunes në ditë.

Shikoni këtë grafik të dhënash më poshtë.

iTunes-accounts-graph

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>