20 February 2019
Home » Teknologji » Inmarsat dhe Panasonic bashkëpunojnë për të sjellë internet në fluturimet ajrore

Inmarsat dhe Panasonic bashkëpunojnë për të sjellë internet në fluturimet ajrore

Kompania satelitore Britanike Inmarsat tha se ka nisur një bashkëpunim me kompaninë Japoneze Panasonic Avionics për të ofruar shërbim interneti gjatë fluturimeve ajrore.

Një marrëveshje 10 vjeçare, Inmarsat do të jetë furnizuesi kryesor me konektivitet i Panasonic përmes sinjalit satelitor Ka-Band.

Air New Zeland ishte kompania e parë që integroi shërbimet e Insmarsat në 2016-ën.

Ofrimi i shërbimeve të internetit gjatë fluturimeve ajrore është shndërruar në një biznes mjaft fitimprurës për Inmarsat.

Kjo kompani gjithashtu ofron shërbimi komunikimi për qeveritë dhe kompanitë e logjistikës. /PCWorld Albanian

The post Inmarsat dhe Panasonic bashkëpunojnë për të sjellë internet në fluturimet ajrore appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga sot të gjithë zhvilluesit mund të regjistrojnë sajtet personale dhe projektet me domainin .dev

Ndërsa numri i domaineve .com të disponueshme vijon të reduktohet, domaine alternative kanë filluar të ...