Home » Teknologji » HTC lançoi videot 1080p 60fps në flagshipin U11

HTC lançoi videot 1080p 60fps në flagshipin U11

HTC U11 ka provuar të jetë një telefon ambicioz dhe një përmirësim i ndjeshëm krahasuar me modelin U Ultra.

Kompania kishte premtuar se telefoni do të merrte një përditësimi i cili do të mundësonte regjistrimin e videove 1080p me 60 frekuenca në sekondë.

Tashmë ky moment ka mbërritur. HTC tha në Twitter dhe përditësimi do të dërgohet tek të gjithë telefonët gradualisht “në muajt në vijim.”

Megjithatë përdoruesit duhet të falenderojnë kompanitë celulare për vonesat.

Përveç përmirësimit të procesit të regjistrimit, përditësimi përmban arnime të sigurisë dhe përmirësime të ndjeshme të performancës. Na tregoni në komente nëse keni marrë përditësimin në fjalë. /PCWorld Albanian

The post HTC lançoi videot 1080p 60fps në flagshipin U11 appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Gmail për iOS tani ka njoftime më të mençura

Google dëshiron t’ju ndihmojë të zvogëloni zhurmën e njoftimit duke përdorur IA për t’i dhënë ...