23 February 2019
Home » Teknologji » Gmail për iOS tani ka njoftime më të mençura

Gmail për iOS tani ka njoftime më të mençura

Google dëshiron t’ju ndihmojë të zvogëloni zhurmën e njoftimit duke përdorur IA për t’i dhënë përparësi njoftimeve të shtytjes së Gmail.

Aplikacioni tani përdor të mësuarit e makinës për të njohur dhe filtruar mesazhet që dëshironi të lexoni mbi ato që nuk i doni dhe do t’ju dërgojë vetëm një njoftim shtytjeje nëse aplikacioni beson se është e rëndësishme për ju.

Përditësimi është i disponueshëm për disa përdorues iOS në aplikacionin Gmail (përpara versionit Android).

Në muajt e fundit, Google ka përditësuar Gmail me një ridizajnim dhe veçori të reja si aftësia për të shtyrë emailin. Disa nga këto karakteristika, si prioritizimi i njoftimit, ishin të disponueshme vetëm në aplikacionin tjetër të postës elektronike të kompanisë, Inbox, por ato që prej atëherë kanë migruar në Gmail.

Disa përdorues të iOS mund të vënë re se funksioni nuk është i disponueshëm për ta, por Google tha se duhet të ishte në dispozicion për të gjithë, të nesërmen ose dy ditë më pas.

Pasi të jetë e mundur, mund ta aktivizoni duke shkuar te menuja e Cilësimeve, duke zgjedhur njoftimet dhe duke vendosur atë preferencë në “Vetëm me prioritet të lartë”. /PCWorld Albanian

The post Gmail për iOS tani ka njoftime më të mençura appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Vjen karta grafike buxhetore e shumëpritur e NVIDIA

Nvidia prezantoi zyrtarisht kartën grafike të shumëpërfolur GTX 1660 Ti. Vjen me arkitekturën Turing por ...