20 February 2019
Home » Smartphones » Galaxy Note5 i larë në ar 24-karat!!!

Galaxy Note5 i larë në ar 24-karat!!!

Nëse ju pëlqen Samsung Galaxy Note5, por nuk doni të blini të njëjtat modele si të tjerët, atëherë mund të merrni telefonin e larë në ar 24-karat.

1

Kompania vietnameze “Karalux” ka nxjerrë në shitje Galaxy Note5 i larë në ar 24-karat. Sigurisht, ky telefon luksoz kushton shumë shtrenjtë: ju mund ta blini atë nëpërmjet eBay-t për 1,450 dollarë.

Për ta larë me ar 24-karat, Karalux ka çmontuar çdo njësi të Galaxy Note5 dhe ka ndjekur 10 hapa për të përfunduar procesin. Anësoret e Note5 janë bërë me alumin të serisë 7000- një lëndë shumë e fortë që do të përdoret edhe nga Apple për të krijuar iPhone 6s dhe iPhone 6s Plus-in.

2

 

3

About Argent Mata

Check Also

Ja cili është telefoni më i shitur i të gjitha kohërave!!!!

Me siguri po mendoni se iPhone është telefoni më i shitur i të gjitha kohëra. ...