24 November 2017
Home » Teknologji » Fujitsu shet biznesin e telefonëve mobil nga konkurrenca e egër

Fujitsu shet biznesin e telefonëve mobil nga konkurrenca e egër

Fujitsu është në kërkim të shitjes së operacioneve mobile ndërsa konkurrenca në rritje në këtë sektor ka shuar besimin e kompanisë për një sukses të mundshëm raportoi media Japoneze Nikkei.

Kompania e cila ndau më vehte operacionet mobile gjatë muajit Shkurt, ka tërhequr interes nga fondet e investimit përfshirë kompaninë Japoneze Polaris Capital dhe atë Britanike CVC Capital Partners.

Megjithatë kjo ofertë duket se nuk i ka shpëtuar as grupit Lenovo. Faza e parë e ofertave pritet të hapet në Shtator dhe do ti sjellin miliona dollar kompanisë Japoneze.

Fujitsu si rezultat do të ndalojë prodhimin dhe zhvillimin e pajisjeve mobile por do të vijojë të mbajë një pjesë të aksioneve për të mbajtur të gjatë markën e saj mobile. /CIO Albanian

The post Fujitsu shet biznesin e telefonëve mobil nga konkurrenca e egër appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Intel braktis BIOS në favor të UEFI në 2020-ën

Intel do të braktisë mbështetjen për sistemet BIOS në 2020-ën, një lëvizje e cila do ...