Home » Teknologji » EOS rekord transaksionesh në blockchain, 3097 në sekond

EOS rekord transaksionesh në blockchain, 3097 në sekond

Platforma blockchain EOS ka thyer dy rekord në 24 orët e fundit sa i përket transaksioneve dhe shpejtësisë së realizimit të tyre.

EOS arriti të kryente 2,822 transaksione në sekondë duke lënë pas të gjitha monedhat e tjera kriptografike.

Por rekordet nuk përfundojnë këtu sepse EOS një ditë pas arriti në 3,097 transaksione në sekondë.

Aktualisht mesatarja e transaksioneve për sekondë është 1,700 për VISA.

EOS është një platformë aplikacionesh të decentralizuara ku zhvilluesit krijojnë aplikacione mbi infrastrukturën e saj.

Bitcoin përpunon 7 transaksione në sekonda, Ethereum 15 dhe Ripple 1,500. /CryptoWorld.al

The post EOS rekord transaksionesh në blockchain, 3097 në sekond appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Screen_Shot_2018_08_20_at_9.04.20_AM.1534769604.png.jpg

Rripi i fitnesit Fitbit Charge 3 vjen sjell ekran dhe jetëgjatësi bateri më të mirë

Mbase industria e veshjeve elektronike sot është e përqendruar e gjitha në orët inteligjente si ...