Home » Teknologji » Dy ekzekutivë të Sony Pictures i bashkohen Apple

Dy ekzekutivë të Sony Pictures i bashkohen Apple

Apple tha ditën e Premte se menaxhmentit të saj janë bashkuar dy figura të rëndësishme, ish zëvendës presidentët e Sony Pictures Television, Jamie Erlicht dhe Zack Van Amburg për të drejtuar përpjekjet në programacioent video.

Dyshja krijuese e shfaqeve si “Breaking Bad,” “Better Call Saul,” “The Crown” dhe “The Blacklist”, kanë qenë presidentët e Sony Pictures që nga 2005.

“Jamie dhe Zack janë dy ekzekutivët më të talentuar në botë të shfaqjeve televizive,” tha Eddy Cue i Apple.

Kompania filloi javën e kaluar përpjekjet e saj në botën televizionit dhe me “reality show” “Planet of Apps,” një shfaqje për zhvilluesit. /CIO Albanian

The post Dy ekzekutivë të Sony Pictures i bashkohen Apple appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Nga dita e sotme përdoruesit e Linkedin mund të ngarkojnë video

Linkedin përdoret gjerësisht si një mjetë rrjetëzimi për bizneset, por edhe si një opsion për ...