23 February 2019
Home » Teknologji » Dropbox skanon tekstin në imazhe

Dropbox skanon tekstin në imazhe

Në Dropbox përdoruesit do të kenë mundësi të kërkojnë një foto në bazë të tekstit që pasqyrohe në to tha kompania.

Shërbimi shumë popullor cloud përmes një teknologjie të re të njohjes së tekstit në imazhet si JPEG dhe PNG do ta ofrojë këtë funksion vetëm për llogaritë me pagesë.

Dropbox gjithashtu tha se në shërbimin e saj janë ruajtur mese 20 miliardë imazhe dhe skedarë PDF.

Në të kaluarën kompania ka përdorur teknologji të ngjashme për të skanuar tekstin nga një dokumente.

Funksion i ri është i disponueshëm vetëm për teksin në gjuhën angleze dhe ofrohet për përdoruesit Dropbox Business Advanced dhe Enterprise.

Në muajt në vijim do të përfitojnë edhe përdoruesit e paketës Dropbox Professional. /PCWorld Albnian

The post Dropbox skanon tekstin në imazhe appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

85% e shtojcave dhe aplikacioneve të Chrome nuk kanë politika privatësie

Nëse jeni përdorues i rregullt i shfletuesit Chrome padyshim duhet të shfrytëzoni edhe shtojcat që ...