23 February 2019
Home » Software » Cristiano Ronaldo shmang paparacët në një video lojë!!!!!

Cristiano Ronaldo shmang paparacët në një video lojë!!!!!

Është krijuar së fundmi një video lojë për kompjuterë për yllin e futbollit Cristiano Ronaldo. Në fakt, “Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters” duket më shumë se një lojë për yllin e Real Madridit. Ajo duket edhe si një mesazh i koduar për njerëzit.

Loja ka të bëjë me shmangien e paparacëve në rrugët e Las Vegasit, gjëja që Ronaldo urren më shumë në jetën e tij. Ronaldo shpreson që kjo lojë të ketë shumë sukses.

“Pres gjithmonë që të jem më i miri,- tha ai- jo vetëm në punë, por edhe në këtë lojë gjithashtu. Mendohet se do të ketë shumë potencial- le të përpiqemi ta bëjmë lojën më të mirë të të gjitha kohërave.”

Ronaldo

 

About Gent

Check Also

Keni pirë shumë? Aplikacionet që ju ndihmojnë të lini pijen!!!!

Ndryshimi mes relaksimit, një nate të këndshme dhe dehjes, dhimbjes së të qënit xurxull janë ...