20 February 2019
Home » Software (page 6)

Software

Program per Bar Restorant

Programi My Bar

Tek Shpresa AL do te gjeni programin My Bar, programi me i mire per menaxhimin e bar-restoranteve. Ky program monitoron aktivitetin e perditshem te biznesit tuaj. Ai realizon menaxhimin e porosive te klienteve si edhe printimin e fatures qe i jepet klientit. Funksionalitetet kryesore te My Bar Vendosja e tavolinave ne ekran sipas ambjentit tuaj(foto?). Mbajtja hapur e tavolinave dhe ...

Read More »