23 February 2019
Home » Apple (page 5)

Apple

Ja si do të dukej iPhone i vitit 1984!??

Kur imagjinata jonë punon mirë, ajo mund të na dërgojë në drejtime të panjohura dhe të na mundësojë të krijojmë gjëra të reja dhe interesante. Të paktën kjo ka ndodhur me artistin Pierre Cerveau, i cili u përpoq të imagjinojë se si do të dukej telefoni mobil i Apple, iPhone në epokën para se telefonat mmobil të bëhen përditshmëri e ...

Read More »

Gruaja hedh kompjuterin Apple-I me vlerë 200 mijë dollarë!!!

Clean Bay Area, një firmë e specializuar në riciklimin e pajisjeve, është duke kërkuar për një zonjë e cila ka hedhur një kompjuter Apple, prodhuar në vitin 1976, që vlen 200 mijë dollarë. Gruaja kishte dërguar tek kjo firmë riciklimi disa kuti me pajisje elektronike për të pastruar garazhin pas vdekjes së bashkëshortit. Firma zbuloi më vonë se një nga ...

Read More »

Risia e Apple-it, të studiojë sjelljen e përdoruesit!!!!

Apple ishte e para kompani teknologjike që krijoi një asistent digjital personal, i quajtur Siri, për platformën e saj iOS. Pastaj edhe kompani të tjera softuerike krijuan një asistent personal për të rivalizuar asistentin Siri. Google, për shembull, pajisi platformën e saj Android me asistentin Google Now, ndërsa Microsoft ka aktivizuar asistentin Cortana për platformën Windows. Megjithatë asistenti Google Now ...

Read More »

Numra magjikë: iPad-i shërben birrë!!!!!!!!!

Simon Pierro është një magjistar digjital, i njohur për numrat e tij magjikë nëpërmjet iPad-it. Këtë herë ai përdorur iPad-in për të shërbyer birrë në një lokal Mynih(ict media)   https://www.youtube.com/watch?v=6a8Eimr-fm0

Read More »

Apple përballet me probleme. Një mesazh tekst mund të shkaktojë dështimin e platformës iOS.

Një problem në sistemin operativ të Apple iOS mund të rezultojë me dështimin e platformës thjesht me dërgimin e disa karaktereve në një mesazh.Ky gabim, zbuluar nga përdorueit të Reddit, shkakton një rindezje të smartfonit me anë të një mesazhi përsa kohë marrësi nuk është duke lexuar atë mesazh në kohë reale. Siduket e gjithë çështja çalon kur iPhone, iPad ...

Read More »

Ja si duket iPhone 6C!!!!

Apple duket se këtë herë nuk ka qenë aq e kujdesshme sa të mbajë të pashfaqur modelin e ri të telefonit më të ri iPhone 6C. iPhone 6C mendohet se do të jetë seria e re e telefonave qëe do të vijnë në treg nga Apple. Pas publikimit të fotos është raportuar se iPhone 6C do të ketë sistemin Touch ...

Read More »

Pse në çdo reklamim të “iPhone” ora është 09:41!!!E keni vënë re???

Që prej 2007-ës, kur Steve Jobs prezantoi “iPhone”-n e parë e deri më sot, “Apple” ka hedhur në treg një shumëllojshmëri produktesh të tjera. Do të duhej një sy i mprehtë që të kapte një detaj, që shumicës i ka shpëtuar. Në çdo reklamim të kompanisë amerikane, ora në pajisjet e saj “iPhone” shënon 09:41 dhe në ato “iPad” 09:42. ...

Read More »

Apple Watch ndihmon pacientët me kancer!!!!!!!!

Telefonat inteligjentë, tabletët dhe pjesa më e madhe e pajisjeve të reja sot përdoren për të dërguar mesazhe tekst, për të bërë telefonata, cicëruar, për të pëlqyer një postim në Facebook dhe për të luajtur lojëra të ndryshme. Megjithatë, ka edhe pajisje që përdoren për qëllime më të rëndësishme. Apple Watch , për shembull, është përdorur nga një spital në ...

Read More »