23 February 2019
Home » Kuriozitete » Aplikacioni që transformon fotot në piktura të famshme!!!

Aplikacioni që transformon fotot në piktura të famshme!!!

Keni dashur ndonjëherë të shihni fotot tuaj të pushimeve në stilin e Van Gogh, apo të keni një portret të pikturuar nga Pikaso?

Një grup shkencëtarësh nga Universiteti Tubinga në Gjermani kanë zbuluar një algoritëm të inteligjencës artificiale që mund të kthejë çdo foto në pikturë. Nëpërmjet këtij softueri shkencëtarët kanë arritur të kthejnë disa foto në stilin e pikturave më të famshme në botë.

Duke përdorur një foto të një rruge në Gjermani (fotoja e mësipërme), ekipi arriti të krijojë një pikturë duke përdorur stilet vizuale të Vincent van Gogh, Edvard Munch dhe Pablo Pikaso. Secila foto e kthyer në pikturë duket sikur është pikturuar nga një nga mjeshtrit e pikturës.

1

3

4

5

6

7

8

2

About Argent Mata

Check Also

LE TE QESHIM SE BASHKU ME KETE VIDEO GAZMORE!!!

Jeni gati për të parë dështimet e javës? Është koha të shihni një tjetër episod ...