Home » Teknologji » 105 ditë nga dalja në bursë, Snapchat kthehet në pikën “zero”

105 ditë nga dalja në bursë, Snapchat kthehet në pikën “zero”

105 ditë pas doli në bursë më 2 Mars, çmimi i një aksioni të Snapchat ra nën 17 dollar për herë të parë ditën e Enjte.

Pavarësisht dyshimeve se Snapchat mund të korrë sukses një ditë, ka pasur një kërkesë të lartë për aksionet e Snap i cili u rrit me 40% në ditën e parë të daljes në bursë.

Atë ditë aksionet tregtoheshin me 27.09 dollar dhe çdo gjë po shkonte për mrekulli. Por raporti financiar zhgënjyes i parë i kompanisë nxiti skepticizëm për investitorët e kompanisë.

Si duket ky është fati i çdo kompanie teknologjike e cila pasi shijon sukses në ditët e para përballet me një rënie të vlerës së aksioneve për të rikuperuar në vlera rekord mëpas.

Por ka pasur shembuj edhe të atyre që nuk u rikuperuan kurrë, dhe shpresojmë që ky të mos jetë fati i Snapchat. /PCWorld Albanian

The post 105 ditë nga dalja në bursë, Snapchat kthehet në pikën “zero” appeared first on PCWorld Albanian.


(ICT Media)

About Bruno Sholla

Check Also

Rritet mosha minimale e përdorimit të WhatsApp në Evropë nga 13 në 16 vjeç

Shërbimi popullor i komunikimit WhatsApp në pronësi të Facebook, do të rrisë moshën minimale të ...